RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stoppet satire om Tone

Foto: Camilla Flaatten (Side2)
Sist oppdatert:
Tone Damli Aaberge satte foten ned.

(SIDE2:) Tone Damli Aaberges manager David Eriksen og plateselskapet Universal syntes ikke det var morsomt at skaperne av nettstedet Smuglesning ga seg ut for å være Tone.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

I det som skulle være et satirisk innslag skrev medarbeiderne et innlegg der «Ton» blant annet vurderte fremtidige kjærester som John Carew etter det nylige bruddet med Simen Wardenær. Vurderingene var av det mer pikante slaget.

Ment som lun satire
Gaute Drevdal, tidligere redaktør i Natt og Dag, sier til Her og Nå at det hele var ment som en lun mediesatire, og at de ikke hadde noen problemer med å fjerne innlegget når noen følte seg støtt.

Universal Musics Silje Hope sier til bladet at de ba om at innlegget ble fjernet og at alle er fornøyde nå da det er borte.

Muntert med Hennie
Sist uke skrev Se og Hør at Tone Damli Aaberge og Aksel Hennie hadde blitt observert i munter og tett passiar på flyet fra Oslo til London. Hennies agent, Martin Braathen, sa at det var han som hadde arrangert turen til Hennie.

Tone Damli Aaberge var i London for å synge for internasjonale platetopper i avdøde Roy Orbinsons studio etter at hun og David Eriksen oppnådde god kontakt med Orbinsons enke, Barbara, i Oslo.

LES VÅRT INTERVJU MED TONE:

- Jeg er undervurdert

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere