RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stor interesse for Altinex

Sist oppdatert:
Olaf Ellingsen i oljeselskapet Altinex økte obligasjonslånet til 250 millioner kroner på grunn av den store interessen.
Altinex melder at det konvertible obligasjonslånet de meldte om i går er allerede blitt betydelig overtegnet. Siden interessen var så stor, valgte det lille oljeselskapet å øke lånerammen til 250 millioner kroner.

Innløsningskursen til det konvertible obligasjonslånet er på 1,60 kroner og lånebetingelsene løper i tre år.

Selskapet skriver at de er glade for at interessen var så stor for obligasjonslånet, og at de vil bruke midlene som kommer inn til å finansiere selskapets fremtidige planer innen olje og gassatsningen. Pengene som kommer inn vil også bli brukt til å betale ned kjøpet av det danske oljeselskapet Denerco.

- Det var en rekke forskjellig investorer som tegnet seg i lånet. Rundt 40 stykker, sier finansdirektør Sigurd Kayser i Altinex til NA24 iMarkedet.

Finansdirektørene forteller videre til NA24 iMarkedet at pengene tenkt til videreutvikling av selskapet, samt at de er mulig at de vil bruke deler av pengene til å betale ned Denerco-kjøpet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere