RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stor interesse for nykomling

Sist oppdatert:
Det nye oljeselskapet som skal på Oslo Børs melder om stor interesse for selskapets aksjer. Les mer her:
Det canadiske oljeselskapet Petrobank Energy and Resources melder at de skal gjennomføre et spredningssalg i forbindelse med den foregående børsnoteringen. Selskapet skal gjennomføre en emisjon på 2.597.403 nye aksjer til en tegningskurs på 73,85 kroner pr. aksje.

I forbindelse med børsnotering regner selskapet å få inn 192 millioner kroner i emisjonsproveny. Det er rådgiverne DnB NOR Markets og ABG Sundal Collier som bistår Petrobank i forbindelse med emisjonen.

Selskapet har tidligere meldt at de ventet å få inn 172,5 millioner kroner i sammenheng med børsnoteringen, men har allerede fått tilsagn på å få inn 192 millioner kroner.

Emisjonen og spredningssalget ble betydelig overtegnet. Selskapet har fått tilsagn for over 10 millioner aksjer fra over 460 som er villig til å tegne seg for aksjer. Det var stor interesse fra både store og små institusjonelle investorer, samt privat kunder som sto for rundt 15 prosent.

Selskapet håper på å bli tatt opp til notering på Oslo Børs rundt 8. februar. Selskapet er også notert på den canadiske børsen, og vil bli sekundærnotert i Oslo.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere