RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stor interesse for statens laksenedsalg

Sist oppdatert:
Hele 283 millioner Cermaq-aksjer har blitt bestilt av investorer etter at staten vil gjennomføre et kombinert nedsalg og emisjon i laksegiganten. Les mer om den store interessen her
Cermaq er på vei til børs og interessen synes å være enorm.

Registrerte bestillinger av aksjer i Cermaq overstiger nå 283 millioner aksjer innenfor det indikative prisintervallet, hvorav 270 millioner aksjer er tegnet i toppen av intervallet, melder selskapet i en melding til børsen.

I alt tilbys det i salget 30 millioner aksjer, i en kombinasjon av emisjon og aksjesalg fra staten. Aksjene tilbys i et indikativt prisintervall fra 37 til 44 kroner pr. aksje.

I forbindelse med børsnoteringen av Cermaq, tilbys det aksjer tilsvarende 32,4 prosent av selskapets aksjekapital etter børsnoteringen. Dersom overtildelingsopsjonen blir stadfestet og utøvet, kan inntil 37,3 prosent av selskapets aksjekapital bli solgt.

Tilbudsperioden utløper 20. oktober.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere