*Nettavisen* Nyheter.

Stor leteaksjon etter savnet mann i Nedre Eiker

SØKER: Røde Korsk Buskerud Hjelpekorps søker etter mannen langs Drammenselva.

SØKER: Røde Korsk Buskerud Hjelpekorps søker etter mannen langs Drammenselva. Foto: Rune Folkedal (Drammens Tidende)

Politi, brannvesen og frivillige letemannskaper har siden tirsdag kveld søkt etter en savnet mann i Drammenselva. Leteaksjonen fortsetter for fullt utover natten.

25.11.14 23:59

NEDRE EIKER (dt.no): Mannen som er i 60-årene og fra Krokstadelva har vært savnet siden 16-tiden tirsdag, men ble først meldt savnet av familien klokken 19.15.

Ifølge politiet skal mannen sist ha blitt observert ved Gamle Mjøndalsbru.

Politi, dykkere fra brannvesenet og et titalls frivillige letemannskaper har siden den gang søkt både på land og i vann mellom Krokstadelva og Mjøndalen.

– Mannen er fortsatt savnet, og vi kommer til å fortsette leteaksjonen med full styrke utover natten, forteller operasjonsleder Hans Christian Gundesø i Søndre Buskerud politidistrikt til dt.no.

Dårlig helse

Også et Sea King-helikopter bisto i søket, men returnerte sent tirsdag kveld til egen base.

Politiet ønsker ikke å gå nærmere inn på omstendighetene rundt den savnede mannen, men sier han har dårlig helse og er svaksynt.

– Mannen er nordisk og i 60-årene, 174 centimeter høy, iført briller, mørk boblejakke og dongeribukser. Han er tynn i håret og har en hvit teleskopstokk, opplyser politiet.

Storstilt søk

Hjelpekorpset i Buskerud opplyser at de har cirka 30 mannskaper i sving. Bare minutter før leteaksjonen startet var hjelpekorpset ferdig med en stor øvelse i hurtigsøk.

Leteaksjonen foregår i hovedsak i området Krokstadelva/Mjøndalen, mellom den nye og gamle Mjøndalsbrua.

Les flere saker i Drammens Tidende


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.