Gå til sidens hovedinnhold

«Stor mann» knivranet ICA

- Han er stor og kraftig, og har utenlandsk opprinnelse!

(iOslo.no) Ica St. Hanshaugen i Waldemar Thranes gate, like ved krysset på St. Hanshaugen, ble i 09.30-tiden ranet med kniv.

Operasjonssentralen melder at de ikke har tid til å svare på spørsmål, men NRK Østlandssendingen melder at raneren truet den ene ansatte med kniv.

- Mannen var alene om selve ranet, men politiet mistenker at flere kan ha vært involvert, sier innsatsleder Tore Solberg i Oslo politidistrikt til NRK Østlandssendingen.

Videre forteller innsatslederen, som leder politiets operasjoner ute i byen, at raneren kan ha blitt plukket opp utenfor butikken.

Foreløpig er det uvisst hva og hvor mye raneren fikk truet til seg.

Ifølge NRK skal to vitner ha blitt kontaktet av en ansatt på ICA, som ba vitnene om å følge etter gjerningsmannen. De to gjorde det, og hadde ham i synsfeltet helt til Bjerregaards gate, som ligger like ved Waldemar Thranes gate.

Der skal han ha forsvunnet i en hvit varebil, skriver NRK.

- Han er stor og kraftig person. Han hadde på seg mørk overdel, mørk svart jakke, dongeribukser, hvite sko og trolig en sort lue. Han er av utenlandsk opprinnelse og forlot ICA med flere av butikkens bæreposer i hendene, sier innsatsleder Tore Solberg ved Oslo politidistrikt til NRK Østlandssendingen.

Har du tips om dette ranet? Kontakt oss på tips@ioslo.no