RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stor RBK-interesse

Sist oppdatert:
Rosenborg hadde snaut 20 000 tilskuere i gjennomsnitt i Tippeligaen forrige sesong, og interessen foran 2008-sesongen er upåklagelig. Halvparten av de nye sesongkortplassene på Lerkendal for de kommende sesongene er solgt.

For de kommende sesongene er det lagt ut til sammen 1.500 nye plasser med sesongkort for salg. Av disse er halvparten solgt når vi skriver 6. desember, melder rbk.no.

20.000 tilskuere i Tippeligaen, og enorm rift om billettene til E-cup gjør sitt til at mange nå ønsker sesongkort og garantert plass på Lerkendal.

Høydepunkter og medaljekamp

Sesongen sparkes i gang allerede i februar. RBK er klar for UEFA Cup, men kan avansere til UEFA Champions League med poeng mot Schalke 04 i Tyskland 11. desember.

- Vi merker at de siste årenes høye tilskuertall gjør at flere tenker sesongkort nå. I 2008 blir det mange høydepunkter, og vi ser allerede nå at en del kamper peker seg ut. Serieåpningen kommer uka etter påske, og har de siste årene hatt fulle tribuner. I tillegg har vi Viking i starten av juni, Stabæk i månedsskiftet juli/august og lokalderby mot Molde rett etterpå. Vålerenga har flagget kjempesatsing i 2008, og kommer til Lerkendal 31. august. I tillegg skal vi være med i kampen om medaljer og da blir siste serierunde mot Bodø/limt en skikkelig thriller, forklarer Erik Espeseth i RBK.

16. mai og årets revansjeoppgjør

Og da er de to største kampattraksjonene i Tippeligaen ennå ikke nevnt. For 16. mai - fotballens nasjonaldag og årets fotballfest - gjester Lillestrøm Lerkendal. Og det mange Rosenborg-supportere vil kalle "alle kampers mor" går av stabelen 8. juni. Da blir det første mulighet for revansj mot årets seriemester Brann for trønderne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere