RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stor VIF-utstilling i helga

Alle pokalene vises frem i Vålerenga Kjerke - møt Hengern og Bjørn Arild Levernes.

levernes 562 1
levernes 562 1

I helgen kan du ta turen innom Vålerenga kjerke og bli bedre kjent med VIF-historien, med spesielt fokus på fotballen. For første gang i historien utstilles alle serie- og NM-cup-pokalene som fotballen har tatt. Du kan også møte superbohemen Terje ”Henger´n” Hellerud og Bjørn Arild Levernes som har vært med på å vinne noen av pokalene. Gutta kommer søndag kl 15.00 og vil fortelle om sin tid som spiller i Vålerenga der vi bla. får høre historien om den berømte lykkemynten som Bjørn Arild spilte med.

Arrangementet er en del av Vålerenga Historielags sin årlige utstilling og er åpen lørdag 10.10 kl 12.00-16.00 og søndag 11.10 kl 13.00-17.00.

Utstillingen som fremstår som et eget mini VIF-museum viser ellers godbiter fra VIF-historien i bilder, drakter, unike klenodier og på film.

I tillegg har du muligheter for å prøve den originale NM-cupdrakta som Daniel Fredheim Holm scora to mål med, eller andre drakter, og la deg fotografere.

Gratis foto og inngang.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere