RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Storaksjonær raser mot Ementor-styret

Sist oppdatert:
Asle Bistrup Eide i DnB Nor Kapitalforvaltning er svært misfornøyd med styrets håndtering av Ementor-emisjonen. De avviser ikke juridiske skritt
En av de største eierne i Ementor, diverse fond under DnB NOR Kapitalforvaltning, er svært misfornøyd med emisjonen i det fallerte IT-selskapet.

- Vi kommer til å ta kontakt med styret for å få en forklaring før generalforsamling. Det er tydelig at noen ikke har gjort hjemmeleksa si i denne saken, sier Asle B. Eide ved DnB NOR Kapitalforvaltning til iMarkedet.

Han mener at det var svært uheldig at man underveis i prosessen endret emisjonen fra å være en rettet emisjon til å bli en tegningsrettsemisjon. Dette burde vært avklart i forkant. Eide sier også at de vil undersøke saken utifra et Corporate Governance-perspektiv.

Eide avviser ikke at de, som aksjonær, vil se på sakens juridiske sider, men at det er fortidlig å si noe om nå.

Men det hindrer ikke at DnB Nor Kapitalforvaltning ikke vil delta i emisjonen. Noen av fondene som har eierandeler i Ementor er deltager i garantikonsortiet som har forpliktet seg til å tegne aksjer for 50 millioner kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere