RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Storavtale til Ementor

Sist oppdatert:
IT-selskapet Ementor og Arne A. Jensen drar i land en storavtale. Avtalen er på 100 millioner kroner, med mulighet for forlengelse
Ementor har blitt tildelt rammeavtale innenfor IKT med Helse Vest RHF (regionalt helseforetak). Avtalens omfang er på to år med opsjon på årlig forlengelse i 3 år.

Estimert verdi av avtalen er 50 pr. år, noe som tilsvarer altså 100 millioner kroner over to år.

Rammeavtalen omfatter leveranse av klient, servere, lagring, nettverksprodukter, konsulenttjenester og serviceavtaler til helseforetakene på Vestlandet.

- Helse Vest skal sørge for at innbyggerne i helseregionen får de helsetjenestene de har krav på. For å sikre en effektiv bruk av IT, etablerer Helse Vest et eget selskap for IT-funksjonen innenfor regionen. Helse Vest har ansvaret for de offentlig eide sykehusene i Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane (Helse Førde, Helse Bergen, Helse Fonna, Helse Stavanger og Apotekene Vest), og har et IT-samarbeid med flere av de private helse institusjonene i regionen, heter det i en melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere