RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Storavtale til Kitron

Sist oppdatert:
Elketronikkonsernet Kitron har sikret seg en samarbeidkontrakt som gir store volumer i 2007 og 2008.
Kitron har inngått en avtale om strategisk samarbeid med en ikke navngitt svensk kunde. Avtalen vil ifølge Kitron gi leveranser med en samlet verdi på rundt 150 millioner kroner i løpet av 2007 til 2008.

Kunden er en ledende leverandør av fiberoptiske nettverksløsninger og har en kundebase på mer enn 150 nettverksoperatører, service-tilbydere, firmaer og offentlige institusjoner over hele Europa, Amerika og Asia.

Det er gjennom sitt svenske datterselskap Kitron Microelectronics AB i Jönköping at Kitron ASA har sikret seg det strategisk kompaniskap Under denne avtalen vil Kitron produsere elektronikk og utføre delsammenstilling av utstyr til fiberoptiske nettverk.

- Vi er stolte av denne anerkjennelsen fra ett av de mest ekspansive og interessante selskapene ikke bare i Sverige, men også på globalt nivå, sier markedsdirektør Nils-Gunnar Fransson for Kitron i Sverige.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere