RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Storavtale til PSI

Sist oppdatert:
IT-selskapet PSI Group har inngått en storavtale med Coop Norge
PSI Group er valgt som leverandør av en ny mobil løsning for styring av sine 8 lagre i Norge. Verdien på rammeavtalen er anslått til 30 millioner kroner

Rammeavtalen, som ble signert i dag, omfatter PSI utstyr som trådløse truck terminaler, håndskannere, håndterminaler, trådløst nett og mobile etikett skrivere.

Utstyret vil til sammen danne en helt ny og moderne trådløs infrastruktur for Coops sentrale lagre i Norge.

Rammeavtalen gir også mulighet for levering av tjenestersom klargjøring og konfigurasjon av trådløst utstyr, oppsett av trådløst nett samt installasjon av dette på respektive lager lokasjoner. Videre åpner avtalen for at PSI skal kunne levere programvaresupport og teknisk service på installert utstyr.

- Pilotinstallasjonen skal settes i drift første august i år. Utrullingen forventes å starte umiddelbart deretter og vil strekke seg over en tre års periode. Avtalens estimerte totalverdi er 30 millioner kroner for Norge med ytterligere muligheter for tilsvarende leveranser i Sverige og Danmark, heter det.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere