RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Storberget fornøyd med rakettforbud

Oslo (NTB): Knut Storberget er godt fornøyd med forbudet mot nyttårsraketter med styrepinne. Forbudet har avverget alvorlige øyeskader, slår justisministeren fast.

? Jeg har ennå ikke fått full oversikt, men så langt ser det veldig bra ut. Regelen har ført til færre alvorlige øyeskader, sier Storberget ifølge nettutgaven til avisa Østlendingen.

Han forteller at regjeringen vil legge fram en handlingsplan i løpet av året med forebyggende tiltak på flere områder. Storberget vil foreløpig ikke si hvilke områder det dreier seg om, men meningen er at tiltakene skal gi helsemessige gevinster.

Han mener myndighetene må bli modigere når det gjelder å forebygge skader og lidelser, og holder fram styrepinneregelen som et eksempel på en politikk regjeringen vil bli enda tydeligere på.

? I dag bruker vi mye ressurser på å reparere skader. Vi må bli langt flinkere til å forebygge. Røykeloven er et godt eksempel på en lov som har gitt gode resultater. Forbudet mot raketter med styrepinner er et annen eksempel på hvor viktig det er med politisk styring og regler, sier Knut Storberget. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere