RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Storbrann i fiskebruk i Lofoten


BRENNER: Det brenner kraftig i et fiskebruk på Kleppstad i Lofoten. Nødetatene er på stedet og både redningsskøyta og Sivilforsvaret ble kalt ut til fiskebruket.
BRENNER: Det brenner kraftig i et fiskebruk på Kleppstad i Lofoten. Nødetatene er på stedet og både redningsskøyta og Sivilforsvaret ble kalt ut til fiskebruket. Foto: Politiet (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Det brenner kraftig i et fiskebruk på Kleppstad i Lofoten, men ingen folk er i bygget.

Svolvær (NTB): Brannvesenet har fortsatt ikke kontroll på storbrannen i et fiskebruk på Kleppstad i Lofoten som startet i sjutiden mandag morgen. Ingen folk er i bygget.

Hovedbygget er totalskadd men andre deler av bygget er berget, opplyser politiet på Twitter. Deler av bygget er på flere etasjer, og brannvesenet og redningsskøyta jobber for fult for å få slukket brannen, opplyser politiet.

Litt over klokken 7.30 betegnet politiet brannen som en storbrann.

– Det er ikke fare for at brannen sprer seg. Men brannen er omfattende, og det kan ta flere timer å få slukket den, sa operasjonsleder i Midtre Hålogaland politidistrikt Karl Erik Thomassen til NTB.

Brannen avgir ingen farlige gasser, ifølge politiet.

Nødetatene er på stedet. Både redningsskøyta og Sivilforsvaret ble kalt ut til fiskebruket.

Fiskebruket eies av Fritz Karl Pedersen Drift AS, men de siste årene har Norway Seafood leid fiskebruket, skriver Lofotposten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere