RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Storbyen for de øltørste

I tillegg til utallige puber kan London by på en egen festival for de øltørste.

(SIDE2): Fra 7. til 11. august kan du få all den informasjonen du trenger om britisk øl, smaksprøver inkludert. The Great British Beer Festival 2007 finner du i London, nærmere bestemt på Earls Court.

Dette er 30. gang festivalen blir arrangert og andre året på rad i Earls Court Exhibition Centre. The Great British Beer Festival ble første gang arrangert i 1977 og har blitt større for hvert år. De siste årene har festivalen hatt godt over 50.000 besøkende hvert år.

Et gedigent utvalg av mer enn 700 sorter øl gjør festivalen til en feiring av alle ølsorter som finnes i Storbritannia, og andre deler av verden. Det meldes fra arrangørene at det blir drukket over 250 000 pints i løpet av de fem dagene festivalen varer, skriver dinLondonguide.no.

I tillegg til dette er det også mulig å prøvesmake diverse matretter fra over hele verden. The Great British Beer Festival er nemlig så mye mer enn bare øl. Når det kommer til underholdning kan festivalen by på tradisjonelle spill som darts eller en god gammel pub-quiz. Levende musikk er også et godt alternativ til når man bare vil slappe av med en kald «pint».

Les mer om arrangementene og aktivitetene på festivalens nettside.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere