Gå til sidens hovedinnhold

Storbytips Barcelona

Vi spurte dere hva som er deres beste storbytips og her er tipsene dere ga til Barcelona.

HTML EMBED

Lesernes Barcelona

Jørn Henriksen

Arkitektur er stikkordet og byen er Barcelona. Det er ingen annen by som er til de grader forunderlig og en kan bruke dager på å vandre rundt i denne byen. Samtidig som det er et enormt rikt uteliv og god mat. Mitt tips er å gå og spise tapas på Cal Pep i gamlebyen, men ha god tid for det er en veldig liten restaurant.

_____________

Nina Bachke

Barcelona! Fantastisk by, med masse god mat og drikke, strand rett ved bykjernen, mye kultur og historie og endeløs shoppingmuligheter... Mitt tips til Barcelona gjelder hotell: Vi er en reiseglad familie med 3 små jenter som liker å bo på designhotell og lignende, men i Barcelona er nesten alle de kule hotellene forbudt for barn - eller veldig dyre. På Novotel City Barcelona derimot, et ganske så nytt designhotell, bor barn under 16 gratis og de får også (en fantastisk!) gratis frokost når foreldrene spiser. Novotel City Barcelona har en meget praktisk beliggenhet på Av. Diagonal, med trikken rett urenfor døren. Anbefales!

____________

Lin Øiesvold

En nydelig storby som har det meste. Strand, severdigheter, shopping og fantastisk mat & vin. Det er antagelig den reneste og mest framkommelige by jeg har vært i også. Ingen problem å komme fram med hjul noe sted, og utrolig hyggelige og hjelpsomme folk. Jeg vil anbefale å reise litt utenom hovedsesongen, det kan bli skikkelig trangt på Las Ramblas... og veldig varmt midt på sommeren. Hvorfor ikke heller satse på å feire 17. mai med tapas og Cava i Barcelona? Spis gjerne litt vekk fra Las Ramblas, det er mye billigere og ikke minst mer spennende. Bo i det gotiske kvartalet, da har du det meste i gangavstand. Det er lurt å bestille hotell i god tid, det blir fort fullt!

____________

Silje Myhre

Min storbyfavoritt er Barcelona. Virkelig elsket ferie der. Det er en veldig sjarm med det å utforske byens gater og skjulte skatter, og hvorpå man kan ligge og kose seg i sola i parker med helt grønne plener. Det er ferie for meg, det! Og et måltid på Hard Rock Café sier man heller ikke nei takk til!

Har du flere tips til Barcelona, send oss en mail eller skriv en kommentar i feltet under

Reklame

NÅ: Milrab har oppdatert salget med sportsklokker og Oakley