RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stordalen fornøyd og utslitt etter EAT-konferansen

Stockholm, Sverige 20150602. EAT Stockholm Food Forum 2015 Initiativtaker til EAT Gunhild Stordalen foran lunchbordet på EAT Food Forum tirsdag. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Stockholm, Sverige 20150602. EAT Stockholm Food Forum 2015 Initiativtaker til EAT Gunhild Stordalen foran lunchbordet på EAT Food Forum tirsdag. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix)
Fullstendig utslitt og ennå ikke i havn med et tett program for uka er Gunhild Stordalen likevel et stort smil.

- Jeg har ligget og kastet opp i Nederland en hel vinter og tenkt på dette øyeblikket, klart det er stort å være her nå.

Mens andre spiser lunsj på den avsluttende dagen av EAT Stockholm Food Forum løper Stordalen fra møte til møte og snakker med mediene innimellom:

- Det har vært veldig intense dager, jeg er bare så, så ... Nå er jeg veldig trøtt! Jeg har noen lunsjer igjen her, vi skal lande noen flere partnere for samarbeid, vi må klare å samle de inn alle sammen, sier hun til NTB.

- Men det går veldig bra med meg, det har vært fantastisk, sier Stordalen, som er initiativtaker til EAT-konseptet. Ideen om å sammenstille sentrale personer fra næringsliv, politikk og forskning for å enes om løsninger for å brødfø hele verden på en sunn og bærekraftig måte har slått an. Stordalen mener de har oppnådd svært mye på konferansen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere