RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stordalen i bombedrama

Foto: Poppe, Cornelius (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Kort tid etter at han fridde til kjæresten.

(SIDE2): Petter Stordalen (46) fridde til sin Gunhild Melhus (29) på en av de høyeste fjelltoppene i skistedet Aspen, Colorado i USA.

BAKGRUNN: Petter fridde på fjelltopp

Men under en tale Stordalen holdt for sine ansatte i Choice-kjeden for kort tid siden i Stockholm, innrømmet han at frieriet ikke skjedde udramatisk, skriver Her og Nå. Talen er gjengitt på Stordalens blogg.

Alarmen gikk
- Jeg var i Aspen med Gunhild. Hun var ikke lenger kjæresten min. Jeg hadde nemlig fridd der på fjellet, mitt favorittfjell - Aspen Mountain som har betydd så mye for meg. Og jeg fikk ja, sa hotellkongen i talen, og fortsetter:

- Så skjedde det! Bombealarmen gikk. I hele byen. En gal mann sa han skulle sprenge den idylliske, amerikanske fjellandsbyen i luften. Politiet tok det svært alvorlig og tømte Aspen for mennesker. Jeg mener, de satte opp sånn gul FBI- tape som du ser på TV.

Stordalen fortalte videre at hoteller og restauranter ble evakuert, utenom stedet der det nyforlovede paret bodde. De fleste i Aspen flyktet derfor til Stordalen og Melhus’ hotell.

- Alle planer gikk i vasken. Men ikke kvelden. For dette er noe jeg kommer til å huske. Jeg glemmer ikke at forlovelsesmiddagen ble servert på et blomsterborde halvveis ut i lobbyen. Det kunne faktisk ikke blitt mer perfekt.

Det var en 72 år gammel mann som leverte bombetrusler til to banker i Aspen, ifølge CNN. Politiet ble varslet av bankene, de måtte evakuere 16 kvartaler i sentrum for å få detonert de hjemmelagde bombene, skriver Her og Nå. Mannen ble senere funnet død i sin egen bil, han hadde trolig skutt seg selv.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere