RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stordalen klar til å redde Norwegian

Sist oppdatert:
Investor og hotelleier Petter A. Stordalen er klar til å bla opp når lavprisflyselskapet Norwegian om kort tid på ha pengepåfyll
Stordalen mener ifølge Dagens Næringsliv at Norwegian snarest trenger 250 millioner kroner for å unngå en buklanding neste vår.

– Det er ingenting som tyder på at selskapet kan klare å tjene penger på lang tid, og i mellomtiden renner pengene ut. Fjerde og første kvartal er de to dårligste i flyindustrien, og sett i lys av dette har ikke Norwegian noen muligheter for å tjene penger før tidligst i andre kvartal neste år, sier Stordalen til DN.

Han sier videre at hans hotellimperium Choice er klare til å bla opp friske penger.

– Alt for å redde Norwegian fra undergangen. Det er viktig med en utfordrer og konkurrent til SAS Braathens, sier Stordalen.

Stordalen solgte seg ut av flyselskapet før jul i fjor.

Etter det DN erfarer, kan adm. direktør Bjørn Kjos være på vei ut av selskapet.

Ledelsen og styret i Norwegian satt igår ettermiddag og kveld i styremøte i forkant av dagens resultatfremleggelse for tredje kvartal, skriver DN

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere