*Nettavisen* Nyheter.

Stordalens nakenhotell

Foto: Jan Inge Ebbesvik/iBergen.no

I dusjen eller på toalettet; din romkamerat i Bergen ser deg. Se bildene.

13.04.07 07:36

(iBergen.no) I ettermiddag åpner Petter Stordalen sin nye hotell-stolthet på Flesland. Det nye konferansehotellet er selvsagt hypermoderne og det innebærer også at det ikke finnes annet enn glassvegger på baderommene.

- Det må da være greitt å ligge i badekaret her og se ut i rommet. Du kan nok sikkert snu TVen også, sier damen som tar oss med på en rundtur.

Kanskje det går med et badekar, men toalettet er like synlig. Rommene der det er dusj i stedet for badekar, er det bare en hel glassvegg som peker ut mot sengen.

Hotellet har for øvrig bare dobbeltrom og er dermed ikke hotellet der du deler rom med drittsekken på kontoret ved siden av. Heller ikke det ultimate forspielhotellet heller for den del.

Det vites ikke, men det ryktes at naturistforbundet skal legge årsmøtet sitt til det nye hotellet i år.

Hotellet er ellers inspirert av musikk. Fellesrommene samt restauranten med 300 plasser, har fått musikalske navn og i etasjene strømmer musikk imot deg når du åpner heisdøren. Selvsagt forskjellig musikk fra etasje til etasje. Jazz/blues, klassisk, Bergen, og Club helt på toppen av hotellet som ellers inneholder spa-avdelingen «Pause» med det som hører til.

Les flere nyheter på iBergen.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.