RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Store forsinkelser på T-banen

Sist oppdatert:
Trær falt over to T-banelinjer i Oslo. Forsinkelsene vil vedvare utover dagen.

Det er nå forsinkelser på T-banen etter at en vogn brøt sammen på Helsfyr, meldte Ruter i dag morges.

klokken 07.30 meldte politiet om et tre som har falt over t-banelinjen, like ved Karlsrud stasjon på Lambertseterbanen. Nesten samtidig falt et tre over t-banelinjen på Lijordet stasjon i Bærum.

«Brannvesenet bistår. Treet henger over t-banelinja. T-banen går med redusert fart til dette er løst og treet fjernet» skrev politiet på Twitter om situasjonen på Karlsrud.

Fjerningen av de to veltede trærne førte til at strømmen måtte tas, og trærne kappes før trafikken kunne komme i gang igjen.

HAR DU BILDER? TIPS: VAKTSJEF@NETTAVISEN.NO

- Vi har fått beskjed om at trærne som hadde veltet skal være ryddet. Men det er forsinkelser, sa Gro Janborg I Ruter til Nettavisen klokken 08.15.

Cato Asperud, kommunikasjonssjef i Trikken, opplyste klokken 08.30 at trafikken på Karlsrud og Lijordet nå går som normalt.

- Vi fikk akkurat beskjed om at all trafikk går som den skal. Det er likevel noe avvik fra rutetabellen. Når det har vært stans tar det tid å få alle tog i rute, sier han til Nettavisen.

Ifølge Asperud skyldes forsinkelsene vind og vær.

- Det kommer noen vindkast som er ganske kraftige. Men nå er alt ryddet opp i. Vi håper dermed at vi har fått dagens dose med avvik, sier Asperud.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere