*Nettavisen* Nyheter.

Store føtter = stor penis?

Du har nok hørt mange som hevder at lengden på føttene er avgjørende for mer enn bare størrelsen på skoene. Men stemmer det?

17.09.04 12:07

Ifølge kansan.com har høye menn, idrettsstjerner og usikre journaliststudenter med ekstremt store føtter klamret seg til denne myten siden de var 13 år gamle.

Mange teorier
En annen myte er at lengden på en manns penis er den samme som lengden mellom håndleddet og langfingeren. En tredje myte er at lengden på nesen indikerer hvor lang en manns penis er.

Men ifølge en artikkel i British Journal of Urology International finnes det ikke noen vitenskapelig dokumenterte fakta som kan bekrefte disse mytene.

Klikk på bildet for å forstørre.

Bare tull
I en undersøkelse fra 2002 ble 100 menn undersøkt for å finne ut om lengden på penis hadde en sammenheng med størrelsen på føttene.

Ifølge professor Dennis Dailey viste resultatene herfra at mytene som hevder at det er en sammenheng mellom penisstørrelsen og størrelsen på andre kroppsdeler, bare er tull, skriver kansan.com.

Dailey mener at disse mytene har oppstått som en følge av nesten alle menn er usikre på sin egen seksualitet. Han understreker også at størrelsen på penis har lite å si for en manns prestasjoner i sengen.

I stedet for å bekymre seg over størrelsen på sin egen penis bør menn heller bruke energien på å gi sin partner oppmerksomhet, er hans råd.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.