RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Organisasjonen "Med Israel for fred" (MIFF) arrangerer støttemarkering for Israel utenfor den Israelske ambassaden, mens en motdemonstrasjon i regi av Internasjonale Sosialister (IS) arrangeres i krysset Parkveien/Wergelandsveien i Oslo lørdag ettermiddag.
Organisasjonen "Med Israel for fred" (MIFF) arrangerer støttemarkering for Israel utenfor den Israelske ambassaden, mens en motdemonstrasjon i regi av Internasjonale Sosialister (IS) arrangeres i krysset Parkveien/Wergelandsveien i Oslo lørdag ettermiddag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Store politistyrker på plass før Israel-demonstrasjoner

Sist oppdatert:
Holder de to gruppene atskilt fra hverandre.

Politiet er i beredskap når Israel-venner og Palestina-sympatisører skal demonstrere i området ved den israelske ambassade i Oslo lørdag ettermiddag, melder NTB.

Organisasjonen Med Israel for fred, MIFF, har fått tillatelse til å holde en markering utenfor ambassaden fra klokka 15. Her skal blant andre parlamentarisk leder Hans Olav Syversen i KrF og stortingsrepresentant Peter N. Myhre (Frp) holde appeller.

Samtidig har Internasjonale Sosialister fått tillatelse til å demonstrere et par hundre meter bortenfor, i krysset Parkveien og Wergelandsveien ved Litteraturhuset.

Like før klokken 15 opplyser politiet at foreløpig går det fredelig for seg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere