HURUM (Drammens Tidende): Politiet fikk melding klokken 05.02 om at en bil hadde kjørt ut av veien og inn i en fjellvegg i Vestre Strandvei. Politiet rykket ut og fant bilen, men bilføreren var ikke å se. Politiet satte da i gang leting etter vedkommende. Klokken 07.45 meldte politiet at bilen var stjålet, og at politiet leter etter to personer i bilen.

Politiet sendte store styrker i området, med fem patruljer, inkludert to hundepatruljer fra Oslo. En periode var også politihelikopteret med i letingen. Klokken 09.38 meldte imidlertid politiet i Sør-Øst at de har avsluttet søket.

- Vi har nå avsluttet det aktive søket i terrenget rundt ulykkesstedet. Ingen personer er funnet. Ulykkesbilen er berget fra stedet og normal trafikk gjenopprettes. Etterforskning vil nå overta i søk etter aktuelle personer som kan ha vært involvert, skriver politiet på Twitter.

Frykter alvorlige skader

Klokken 08.45 sa politiets operasjonsleder André Kråkenes til Drammens Tidende at de fryktet at biltyvene ligger ute i terrenget med skader som burde fått behandling.

– Det er hovedgrunnen til at vi bruker en del tid på dette, sa han.

Kråkenes opplyste videre at det begge airbagene foran er utløst i bilen, og at det er blodspor i bilen.

– Det ser ikke ut til at biltyvene har brukt bilbelte, og vi frykter at de har alvorlige skader, sier Kråkenes.

Politisøk

Politiet søkte i området Sagenedalen, der det ifølge Kråkenes er mye skog og ganske kupert terreng.

Han la til at letingen kommer til å fortsette utover dagen.

– Det kan jo også hende at tyvene har klart å skaffe seg alternativ transport ut fra området. Da stopper sporene her på Tofte, sa Kråkenes, som også ber om hjelp fra publikum som kan ha informasjon av interesse.

Publikum kan kontakte politiet på telefon 02800.