RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Store tap i pant

Sist oppdatert:
Den lille panteautomatprodusenten Repant fortsetter å legge frem store tapstall.
Repant sliter med inntjeningen, men lover at fremtiden er lysere. Det kommer frem i selskapet kvartalsrapport mandag.

Omsetningen i kvartalet var på 36,8 millioner kroner, mot 2,3 millioner kroner i samme kvartal i fjor. Driftsresultatet før avskrivninger (EBITDA) var på minus 13,4 millioner kroner, mot minus 5,4 millioner kroner i samme kvartal året før.

- Repant er fremdeles i en kraftig vekstfase. Hovedfokus i andre kvartal har vært å ferdiggjøre produktet Global og starte opp produksjon for å levere de store ordrene som er kommet inn fra Tyskland. Ytterligere ordrer på tilsammen 500 maskiner er også mottatt i andre kvartal, skriver selskapet i en melding.

Staben i Repant er forsterket med ny adm. direktør og ny finansdirektør. Tidligere administrerende direktør, Per Kverneland, er gått over i stillingen som arbeidende styreformann med spesielt fokus på internasjonalt salg. Selskapet gikk ut av kvartalet med en ordrereserve på totalt 1900 maskiner.

- Selskapet vil oppleve markant bedring i likviditeten i fjerde kvartal, heter det i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere