Høyre fyrer nå løs mot sin hovedmotstander Arbeiderpartiet.

De mener Ap-leder Jonas Gahr Støre rett og slett vil ha behov for å opprette en ny statsrådpost dersom han får makten i Norge.

- Arbeiderpartiet vil reversere så mye at de kommer til å trenge en egen reverseringsminister, sier Høyres stortingsrepresentant Henrik Asheim.

Les også: Siv Jensen fnyser av Arbeiderpartiets tiltak

- Vil skru klokken tilbake fire år
Asheim mener Støre kun har ett prosjekt.

- Det virker som om Støre, dersom han vinner makten, kun har ett prosjekt, å skru tiden tilbake fire år og reversere alt vi foreslår, sier han, og legger til:

- Det vi opplever fra Ap er at de sammenhengende har lært seg ett ord, og det er nei. Alle forslagene vi kommer med blir bare møtt med et nei nærmest på autopilot, sier Asheim.

Han mener Aps tidligere partisekretær, Martin Kolberg, vil være en god kandidat til å bli reverseringsminister.

- Kolberg er helt åpenbar som en reserveringsminister i en ny Arbeiderparti-regjering. Han er jo Stortingets mest konservative mann, sier Høyre-representanten.

- Reversere skattelettelser
Asheim ramser opp sakene han hevder Ap vil reversere.

- Arbeiderpartiet har lovet helt klart å reversere fritt behandlingsvalg, arbeidsmiljøloven, friskoleloven, endring i fordeling av foreldrepermisjonen og liberalisering av spillpolitikken, sier han.

Han påpeker dessuten at Ap i sine alternative budsjettet går inn for å reversere de totale skatte- og avgiftslettelsene.

- De har kritisert samtlige skattelettelser man har gitt næringslivet i en vanskelig tid, sier Asheim til Nettavisen.

Høyre-politikeren mener også at det er stor usikkerhet om en rekke saker.

- Det er god grunn til å tro at Ap vil opprettholde togmonopolet, innføre en ny arveavgift og reversere søndagsåpent – spesielt fordi Ap i regjering vil gi Senterpartiet en hånd på rattet, sier han.

Les også: Frp er i siget - Ap sliter

- Alt vi gjør er galt
- Tror du virkelig at Ap vil reversere alt dette?

- Enten så snakker de usant når de kritiserer tingene vi gjør. De sier vi tar Norge i gal retning, og at stort sett alt vi gjør er galt. Ellers så snakker de usant til velgerne, sier Asheim.

Han etterlyser nye ideer fra Støre.

- Støres prosjekt ser ut til å bare være uenig med regjeringen, uten at de lanserer nye forslag. Det er å drive opposisjonspolitikk på autopilot, og det tror jeg ikke velgerne kommer til å belønne i 2017, sier han.