RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Storebrand forbedrer resultatet

Oslo (NTB): Finanskonsernet Storebrand kunne i andre kvartal i år vise til et bedret resultat sammenlignet med samme periode i fjor. Før skatt fikk Storebrand et resultat på 412 millioner kroner, opp fra 249 millioner kroner.

De totale inntektene for konsernet endte på 7.495 millioner kroner i andre kvartal, opp fra 7.201 millioner kroner i tilsvarende kvartal i fjor. Premieinntektene økte i samme periode fra 5.783 millioner kroner til 5.859 millioner kroner, og renteinntektene steg med 16 millioner kroner til 139 millioner kroner. Veksten for ikke-garanterte spareprodukter var på 17 prosent.

- Vi opprettholder og styrker posisjonen vår som markedsleder innenfor innskuddspensjon i det norske tjenestepensjonsmarkedet og er godt fornøyd med veksten vi opplever innenfor ikke-garanterte pensjonsprodukter både i Norge og Sverige, sier konsernsjef Odd Arild Grefstad i Storebrand.

Storebrands forvaltningskapital økte med 2 milliarder kroner i andre kvartal og utgjorde ved utgangen av første halvår 217 milliarder kroner. Combined ratio, som måler erstatninger og kostnader i forhold til premieinntekter, var i andre kvartal på 86 prosent, en endring fra 94 prosent i fjorårets andre kvartal.

Resultat per aksje endte i andre kvartal på 1,19 kroner, opp fra 0,30 kroner i samme kvartal i fjor. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere