RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Storebrands forvaltertopp slutter

Sist oppdatert:
Toppsjefen i Storebrand Kapitalforvaltning sier opp sin stilling. Ny adm. direktør skal bli tilsatt i løpet av uker. Les hvorfor forvaltertoppen gir seg
Adm. direktør i Storebrand Kapitalforvaltning, Allan Åkerstedt, trekker seg fra stillingen med virkning fra 31. januar.

Åkerstedt har vært administrerende direktør i Storebrand Kapitalforvaltning og medlem av Storebrands konsernledelse fra ansettelsen den 1. november 1997. Han har i tillegg i perioden innehatt flere interne og eksterne verv, melder selskapet i en melding.

Årsaken til at Åkertedts oppsigelse skal være at han har et delt arbeidssted mellom Stockholm og Oslo. Og i meldingen skriver Storebrand at "det behov begge parter ser for større nærhet til den daglige driften i Oslo i tiden fremover, er partene enige om at Allan Åkerstedt fratrer sin stilling i Storebrand."

- Jeg vil takke Allan for innsatsen gjennom en viktig periode for Storebrand, sier konsernsjef Idar Kreutzer i en pressemelding.

- Ny leder av Kapitalforvaltningsvirksomheten vil bli tilsatt i løpet av de nærmeste uker, sier Kreutzer videre i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere