RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Storebror utenfor livsfare etter knivstikkingen

KNIVSTUKKET. En 17 år gammel gutt knivstakk sin bror og far i deres hjem på Bekkelaget om morgenen 19. september. Bildet viser teknikere fra politiet som undersøker eneboligen.
KNIVSTUKKET. En 17 år gammel gutt knivstakk sin bror og far i deres hjem på Bekkelaget om morgenen 19. september. Bildet viser teknikere fra politiet som undersøker eneboligen. Foto: Torstein Bøe (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
19-åringen som ble knivstukket av sin lillebror på Bekkelaget er utenfor livsfare.

Det opplyser familiens bistandsadvokat, Anne Christine Stoltz, til Nettavisen tirsdag.

19. september ble 19 åringen og hans far knivstukket av deres 17 år gamle bror og sønn. Faren ble skrevet ut fra sykehus i forrige uke.

- Storebror er i følge legen nå utenfor livsfare. Han er fremdeles alvorlig skadet og er fremdeles på sykehus, sier Stoltz.


Dermed er begge de knivstukne utenfor livsfare.

Stoltz vet ikke når 19-åringen blir skrevet ut av sykehus. Hun ønsker heller ikke så kommentere hvordan familien nå har det.

Den 17 år gamle gutten er siktet for drapsforsøk på sin bror og far. Politiet mener å vite hva som skjedde i huset den tragiske morgenen, men vet ennå ikke med sikkerhet hvorfor den unge mannen gikk til angrep på sine familiemedlemmer.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere