*Nettavisen* Nyheter.

Storhaug slår tilbake mot Nilsen: – Usanne og grove påstander mot meg

SLÅR TILBAKE: Hege Storhaug slår tilbake mot Kjetil Nilsen. Foto: Heiko Junge (NTB scanpix)

Forfatteren av «Islam. Den 11. landeplage», Hege Storhaug, slår tilbake mot advokaten Kjetil Nilsen. Hun mener Nilsen kommer med usanne og grove påstander mot henne.

ALTA (iFinnmark.no): Tirsdag skrev Nilsen innlegget hvor han stilte spørsmålet «Hva f … er det som skjer? Hvor i helsike har vi sporet av?»

Tar opp egen frykt

Nilsen sier til iFinnmark at han lenge hadde ønsket å si hva han mente om tonen i dagens asyl- og flyktningdebatt på sosiale medier og i kommentatorfeltene. Han føler at tonen bare er blitt hardere og hardere den siste tiden. Det var årsaken til at han skrev han kronikken som først ble publisert på Nordnorsk debatt-siden til iFinnmark. I skrivende stund har nesten 9000 delt innlegget!

I kronikken tar han også opp sin egen frykt for at hans adoptivsønn skal bli hetset på bakgrunn av tonen i kommentatorfeltene.

Nyhetssak fra Alta

I innlegget tok Nilsen også opp en konkret nyhetssak fra Alta:

«I Alta var to 16-åringer for nærgående med ei 12-år gammel jente, og det fantes plutselig ikke den straff som var streng nok for denne formen for opptreden. The Jury has reached it´s werdict – guilty – and the sentence is hanging. Helst giljotinert først.

Klikk på bildet for å forstørre.

STORHAUG: Forfatter Hege Storhaug med sin bok «Feminin integrering». Der skriver hun om «Mina» (til venstre) og «Hera» (til høyre) som begge ble tvangsgiftet i ung alder. Foto: Heiko Junge (NTB scanpix)

Det var ikke bare de to ”skyldige” som plutselig var skyldig, det var hele gjengen – uavhengig av hvor de kom fra, uavhengig av farge og uavhengig av når tid de kom til landet. Handlingen ble dissekert, analysert og det ble konkludert med at dette åpenbart hadde sammenheng med forkastelig kvinnesyn og religion. Ungdommelig idioti var ikke et tema.»

Spark mot Storhaug

Videre skrev Nilsen:

«I samme periode ble Hege Storhaug er nominert til Årets Navn i VG, og leder nå med god margin. Kort fortalt vil hun islam og muslimene dit pepper'n gror.»

Storhaug slår tilbake:

- Jeg vil på det sterkeste ta avstand fra forfatter Kjetil Nilsens påstander om mine holdninger, fremmet i Finnmark Dagblad, Finnmarken og på Nordnorsk debatt i iFinnmark.no. Påstandene hans følges ikke av dokumentasjon, da den ikke finnes, hevder Storhaug.

- En mer unyansert og usann påstand er heldigvis ikke hverdagskost fra dem som mener at de står på «de godes side». Muslimer er ikke én enhet, Nilsen. Hvorfor sauser du dem sammen i en gryte?

Folk er redde

Storhaug mener hun i sin siste bok «Islam. Den 11. landeplage», grundig har dokumentert hvilke muslimer som er frihetsorienterte, og som dermed er våre demokratiske venner, og hvem som ikke er på frihetens side og som jobber for å omvelte det frie demokratiets grunnverdier. Sistnevnte finner man typisk ved makten i moskeer som etableres i Norge, inkludert i eksempelvis Alta og Hammerfest, sier Storhaug.

Hun mener at folk i Norge har sett dette, og er redde. Og at dette er årsaken til at den nye boka hennes nå har blitt høstens salgssensasjon.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag