RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Storkontrakt til Ignis-datter

Sist oppdatert:
Thomas Ramm i Ignis tror på et godt år for fibersatsingen etter nok en storkontrakt i Korea.
Fi-ra Photonics, Ignis datterselskapet i Korea, har sikret seg en ny kontrakt verdt 4 millioner dollar. Kontrakten er den største fra Korea og gjelder komponenter til fiberlinjene (FTTH) i Korea.

- Vi opplever en imponerende skala og veksthastighet i Korea, et av de raskeste FTTH-markedene i verden, kommenterer konsernsjef Thomas Ramm i en børsmelding.

- Vi føler oss veldig komfortable med den sterke posisjonen vi har oppnådd i Korea, og fremover er vi sikre på oppleve ytterligere akselerasjonsvekst og utvidelse av vår virksomhet, fortsetter Ramm.

Korea Telecom som bygger ut fibernettet i Korea venter at de vil utvide nettet med opptil én million nye linjer i 2007.

Kontrakten kommer fra Dasan Network og gjelder utstyr til 400.000 linjer. Det er hovedsakelig GE-PON som skal leveres, men også en betydelig andel av de mer avanserte WDM-PON skal leveres.

Gjennom denne kontrakten har Fi-ra blitt valgt som foretrukket leverandør av Dasan Network. Dasan er en av tre som er leverandør til Korea Telecom.

Konsernsjefen i Ignis venter at markedet for fiberutbygging vil styrke seg ytterligere og at resten av Asia og Nord-Amerika vil følge etter Korea. Dermed vil også Ignis oppleve økt omsetning i 2007.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere