RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Storkontrakt til Veidekke

Sist oppdatert:
Veidekke har fått kontrakten på utbyggingen av Union Brygge-prosjektet i Drammen. Kontrakten er på hele 200 millioner kroner
Det er eiedomsselskapet Union Eiendomsutvikling AS som har tildelt Veidekke kontrakten. Union Brygge-prosjektet ligger i området Grønland i Drammen som vil bli et nytt område i byen.

Kontrakten er en totalentreprise med kontraktssum på 200 millioner kroner eksklusive merverdiavgift.

Prosjektet skal danne kvartal 4 av Union Brygge. Kvartalet ligger ved bredden av Drammenselva og inntil bryggetorget sentralt på Union Brygge. Det totale omfang av prosjektet er ca. 20 000 kvadratmeter.

Prosjektet omfatter 150 leiligheter med hovedvekt på 3- roms leiligheter, næringsareal i høy 1. etasje og parkering under terreng i gårdsrom.

Det er Veidekke Distrikt Buskerud og Distrikt Vestfold som i arbeidsfellesskap skal utføre byggearbeidene. Arbeidene settes i gang i månedsskiftet januar/februar og skal være ferdig i juni 2006.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere