RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Storlansering av mobiler

Sist oppdatert:
Sony Ericsson kommer med en stor lansering av mobiltelefoner den 9. mars. Selskapet vil ikke si hva som kommer, men ryktene går om noen meget spennende telefoner.

Det var ikke en eneste reklameposter for Sony Ericsson under 3GSM-messen i Cannes forrige uke. Mobilselskapet holdt en veldig lav profil, og årsaken er at de tirsdag i neste uke kommer med en svær lansering av nye telefoner i de fleste europeiske land.

- Vi skal ha en lansering av flere nye produkter mellom 3Gsm World Congress i Cannes og Cebit-messen i Hannover som åpner 17. mars. Vi ønsker ikke å drukne under lanseringene i Cannes, og vil ha de nye telefonene og andre produkter med oss i bagasjen når vi drar til Cebit, sier markedssjef Jan Wareby til Computerworld.

Foreløpig har Sony Ericsson-ledelsen vært ordknappe om hva som kommer til å lanseres neste uke, men det er store sjanser for å modeller med Edge-støtte blir å se.

Før 3Gsm World Congress skrev TV 2 Nettavisen om ryktene som gikk rundt en Sony Ericsson-lansering, blant annet om modellene T650 og SO505i.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere