Størrelsen teller

PS2-versjonen av «Ratchet & Clank: Size Matters» anbefales ikke.

31.03.08 08:50

(Spillmagasinet): Kattedyret Ratchet og roboten Clank er hovedpersonene i en rekke populære actioneventyr til Playstation 2, og gjorde sin håndholdtdebut i PSP-spillet «Ratchet & Clank: Size Matters».

Dessverre holdt det ikke samme høye kvalitet som de fleste av seriens andre medlemmer, vi endte opp med å gi det terningkast tre.

Mye trøbbel

Nå slippes PSP-spillet til Playstation 2. På tross av at det blir lansert nesten ett år senere, sliter det med nøyaktig de samme problemene som PSP-originalen.

Se traileren til spillet:
(Anmeldelsen fortsetter under videovinduet)

HTML EMBED

Se flere spillvideoer her

Kameraet og kontrollen nekter ofte å samarbeide med både deg og hverandre, vanskelighetsgraden er tidvis frustrerende høy, avstanden mellom lagringspunktene er innimellom altfor lang, og de mange omgivelsene du løper rundt i ligner litt for mye på hverandre.

Et annet problem er at «Size Matters» ikke er nevneverdig pent, sammenlignet med andre PS2-spill er dette lite lekkert. Selv det første «Ratchet & Clank» fra 2002 er flottere å se på.

Litt gøy

Heldigvis vet spillet innimellom å oppføre seg og det er disse partiene som redder det fra bunnkarakteren. Når kameraet og kontrollen fungerer og vanskelighetsgraden holder seg på et helt passe nivå, er «Size Matters» kjempegøy.

Dessverre skjer det altfor sjelden og spillet anbefales absolutt ikke. Hvis du er lysten på et spill av denne typen, byr de andre «Ratchet & Clank»-titlene på mer og bedre valuta for pengene.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Spill

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag