RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Storselger i Telenor (Ny)

Sist oppdatert:
En storselger har kastet kortene og solgt over 30 millioner aksjer i Telenor. Sjekk saken her
Telenor falt kraftig på Oslo Børs mandag, etter å ha startet dagen forholdsvis positivt.

iMarkedet.no fikk vite fra flere markedskilder at en stor aktør var på vei ut av aksjen, i forkant av kvartalstallene som kommer fredag denne uken.

Tirsdag morgen viste spekulasjonene seg å stemme, da meglerhuset Deutche Bank plasserte en post før børsstart på over 33 millioner aksjer på kurs 50,75 kroner.

Dette tilsvarer i underkant av to prosent av aksjene i selskapet, så det medfører dermed ingen flaggeplikt.

Før nye og oppdaterte aksjonærlister foreligger på nettopp fredag vil det ikke være mulig å vite hvem som har solgt ut aksjene. Men det er lite som tyder på at det er andre en utenlandske investorer som har lettet seg.

I går kveld ble det også solgt massive mengder med norske kroner fra Morgan Stanley, får iMarkedet.no opplyst fra kilder i markedet. Dette førte til at den norske kronen svekket seg betydelig både mot dollar men også euroen. Spekulasjonen går selvfølgelig om at utsalget i Telenor har ført til at kronekursen stupte.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere