RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stort høst-horoskop

Sist oppdatert:
Astrologen Henning Hai Lee Yang avslører hva du har i vente frem til jul.

(SIDE2): Lurer du på hva som kommer til å skje i høst når det gjelder jobb, studier, familie, kjærlighet eller økonomi? Vi ba den kjente astrologen Henning Hai Lee Yang om å ta en titt på høsten.

Her er hans spådommer for de ulike stjernetegnene.


Vær
Akkurat nå må du passe på litt. Du er fryktelig nysgjerrig, men du må passe på slik at du ikke overdriver. Din nysgjerrighet kan nemlig skape ganske mange forviklinger for deg i tiden fremover.

I realiteten er høsten en fin tid for deg, men du vil oppleve at det nå er altfor mange rundt deg som graver og spør og vil vite. Dog er du jo glad i å kommunisere, og kanskje kan du til og med lære deg noen nye ord og uttrykk underveis.

I høst vil du stå på og være dyktig på jobben, noe som vil resultere i at du får et større ansvar enn hva du egentlig ønsker. Imidlertid er det bedre å satse på dine egne ting, og ikke spre seg for mye i hytt og gevær. Selv om du er svært kreativ, kommer du ikke til å klare å håndtere for mange ting på samme tid.

Når det gjelder kjærlighet, så er du inne i en spennende utvikling. Er du alene og har noen i kikkerten, så ser det ut til at du får napp. Du er jo en liten jeger og sjarmør, du vil spesielt falle for noen som er født i ditt samme element, særlig Løve og Skytte kan være to meget gode valg.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Tyr
I tiden fremover vil det være lurt av deg å bremse opp og roe ned farten litt. Du inne i en behagelig og konstruktiv periode, og du slipper mange bekymringer, men ta deg tid til å nyte akkurat det.

Livet vil ta ansvar på vegne av deg. Har du lagt store planer må du nok la de vente litt, og passe på å ta et skritt av gangen. Mot slutten av høsten vil du ha bruk for en liten pause, til å strukturere deg.

Det er mulig du har lovet deg bort i tiden fremover, og disse forpliktelsene til andre, kan virke litt slitsomme på deg akkurat nå. Heldigvis varer ikke dette så lenge. Det du sår kan du høste umiddelbart, for du er alltid villig til å hjelpe andre når du får anledning eller blir forespurt.

Det er ikke nødvendig for deg å holde en lav profil nå. Du må være like flink til å markere deg når det ventes av deg. Kjærligheten vil smile til deg i den kommende tiden. Er du inne i et forhold, så bør du ta godt vare på det. Dere kommer muligens til å knytte sterkere bånd i løpet av året, for tiden er inne for å fri. Og du får sikkert et Ja !

Bestill personlig årshoroskop av Henning Hai Lee Yang


Tvilling
Denne høsten er en god og lønnsom periode for deg. Det å gi og ta spiller en viktig rolle nå, både i private anliggender og i forbindelse med din jobb.

Selv om det ligger an til at du får en fin periode, må du passe på å ta de rette valgene. Det kan bli en lønnsom periode hvor du får godt betalt for det du gjør for andre.

Er du på utkikk etter nye arbeidsoppgaver denne tiden, kan du egentlig vente til litt lengre utpå høsten med å gjøre noe aktivt. Da venter nemlig noe spennende på deg.

Husk også på dine nærmeste i tiden som kommer, og bruk gjerne litt mer tid på de. Hva med en aldri så liten ferie nå selv om sommeren er i ferd med å ta slutt? En kjærlighetsferie i august/september kan være et ideelt tidspunkt for deg og din kjæreste til å tilbringe ferien sammen på. Uansett kommer du til å få det fint med din kjæreste i resten av 2008!


Kreps
Du er inne i en fase hvor du utøver en sterk innflytelse på menneskene rundt deg. Det interessante er at du klarer å hjelpe deg selv også, slik at din karrieremessige situasjon stadig blir bedre.

Denne tiden kan by på mange muligheter, og du er villig til å gripe fatt i dem. Private anliggender er tilbake i sentrum i høst. Du må gjerne bruke litt mer tid på deg selv fremover, for det fortjener du.

Du har god forståelse for mennesker rundt deg, og du er flink til å takle dem på en høflig og vennlig måte. Du er inne i en positiv periode av livet ditt, og alt går din vei.

Kjærlighet vil komme til å stå i fokus for deg, resten av dette året. Siden du er meget følsom og opptatt av kjærlighet, ser det ut til at du i disse dager har klart å kapre noen du bør holde fast ved. Det ser også ut til at du allerede har blitt glad i vedkommende, som på sin side har mye respekt og kjærlighet for deg. Pass på å ikke virke for usikker slik at din partner ikke tror du mener alvor. Du må heller ikke være for kontrollerende, for da kan du stå i fare for å miste han eller henne.


Løve
Nå er det slutt på alle unødige bekymringer. I høst må du allikevel legge langsiktige planer, som vil kunne ha sterk innflytelse på din og din families fremtid.

Dine slektninger trenger en håndstrekning fra deg, men det er du selv som bestemmer hvem som fortjener hjelpen din.

Det er romantikk i luften i høst. En komplisert tvist eller et familieproblem må dog bli løst, før du kan få nyte dette. Vær litt varsom i forhandlinger med det motsatte kjønn. Det kan ende riktig så galt om du ikke er forsiktig.

Hvis du fortsatt er alene, må du passe på at andre ikke misbruker din ensomhet. Du kan bli lurt opp i stry når det gjelder følelser og kjærlighet. Du er sjarmerende og ressurssterk, men du har lett for å dra på jakt etter nye og interessante bytter. Det er bedre med en fugl i hånden enn ti på taket.

Er du allerede inne i et forhold, så bør du ta godt vare på vedkommende. Du vil da se at kjærligheten vil kunne blomstre opp også for deg i 2008.

Søk etter andre single her!


Jomfru
Du skulle nok ha ønsket at høsten for deg ble en rolig periode, men det blir nok heller helt motsatt. Du kommer til å få invitasjoner på løpende bånd, både fra venner og slektninger.

Det er viktig at du lærer deg å prioritere. Det kan også være en ide å se om lommeboken tåler å være med på alle disse festlighetene. Slike sammenkomster koster penger, men du er flink med penger, og vil derfor mest sannsylig klare å få med deg det meste, uten at du må gi avkall på noe annet.

Hva som skjer med menneskene rundt deg vil ha en stor påvirkning på deg i tiden som kommer. Det er mulighet for at dine romantiske problemer vil løses i høst, men det forutsetter at begge parter spiller med åpne kort.

Det å teste motparten kan gjøre vondt verre - da er det bedre å vise din kjærlighet.

Du er absolutt inne i en god fase når det gjelder kjærlighet. Særlig vil du bli betatt av personer som er født i Tyrens og Steinbukkens tegn. Har du allerede en Tyr fra før av, så behøver du dog ikke å finne en Steinbukk i tillegg. Selv om du er relativt stabil i et forhold, så kan du også ha litt interesse for andre. Dette vil nok kunne skape noen konflikter.

Har du lyst til å få vite mer? Prøv en spådame!

Vekt
Høsten blir for deg en fin tid med mange gode nyheter. Det er særlig snakk om en bonus eller en forfremmelse.

På hjemmebanen går det så det suser for deg som er gift og har barn. Enslige mennesker i dette tegnet vil ha en mulighet til å møte den helt store kjærligheten i løpet av den siste delen av 2008, men da må du være villig til å satse.

Forsiktighet og måtehold vil nok være lønnsomt for alle født i vektens tegn, i september. Det kan også være lønnsomt og ikke være så impulsiv i den kommende perioden.

Bruk takt og diplomati når du omgås dine nærmeste. De kan komme til å vise litt motstand og for noen er det tom en liten revolusjon på gang. Du vil derimot vinne på å gå stille i dørene.

En liten ferie til andre himmelstrøk kan være prikken over i'en for deg. Hva med en kjærlighetsferie? Det vil være en god periode for det, og selv om sommerferien er over er det kanskje muligheter for en oval weekend?

For deg som har lyst til å bli forelder, så kan denne tiden frem mot jul være riktig til å foreta seg noe. Det å sette et kjærlighetsbarn til verden må jo by på en stor glede.

Skorpion
Det å reise byr ikke på noen større komplikasjoner for deg i høst. Den som reiser mye vil også få en uventet belønning.

Bruk tiden fremover på venner som gir deg spenning og stimulans. Du kan gjerne bruke litt penger på fornøyelser også - det er på tide at du skjemmer bort deg selv litt!

Du må passe på å ikke la en spennende romantisk opplevelse gå deg hus forbi. Denne tiden lover meget godt i alt som har med romantikk og erotikk å gjøre. Gifte par bør tilbringe mye tid sammen, fremover.

Resten av 2008 kan du også bruke mye tid på et eldre familiemedlem som trenger omsorg. Det kan være du har godt av å videreutvikle denne kontakten.

Husk allikevel på den du er mest glad i, nemlig din egen kjæreste. Du får det faktisk meget bra i tiden fremover, med mulighet til å dyrke kjærlighet sammen med vedkommende. Du vil særlig tiltrekkes av personer som er født i Krepsens og Fiskenes tegn.


Skytte
Høsten blir for deg endelig en mindre krevende periode, for den spente og vanskelige situasjon på jobben begynner å avta. Nå kan du se fremover mot en god tid, og kanskje får du en uventet ferie nærmere jul.

Samarbeid er uansett nøkkelord denne tiden. Overordnede vil være villige til å gi deg en ny start og nye muligheter.

Nye bekjentskaper ligger også på lur denne tiden. Dette vil gi deg noen positive impulser, så nå er det bare å ta imot.

Du kommer til å være veldig tankefull i tiden fremover, og det er greit. Tiden er inne for dype refleksjoner og du må lære å være mer besinnet.

Heldigvis er du i fin form og tåler å ta i et skikkelig tak, for å få ting på plass. Dine kollegaer kan trenge din assistanse. Ellers går det fint med deg på jobben.

Foreldre vil nå gjerne være litt mer sammen med barna sine, og da er det viktig å sette av ekstra tid til det. Perioden fremover vil ellers være en fin tid til å pleie kjærlighet og samhold med den du er glad i. Plutselig innser dere at dere har ganske mye til felles, og dette blir behørlig tatt vare på.


Steinbukk
Nå er tiden inne til å revidere hva du egentlig er verd. Det ser ut til at du kan sikte temmelig høyt når det gjelder din karriere. Du må ha større selvtillit, for dette får du til.

Gifte mennesker i dette tegnet går inn i en periode med dypere forståelse av sine partnere. Single mennesker i dette tegnet bør tenke på å engasjere seg i noen. I høst er nemlig mulighetene til å treffe den rette, gode.

I tiden fremover må du nok også basere deg på å ta mange viktige avgjørelser. Du må ha større tiltro til andre enn deg selv, hvis du skal lykkes med dine oppgaver fremover.

Kolleger, som også har problemer, setter pris på din hjelpsomhet. Gi dem imidlertid bare råd som du er sikker på. Hvis ikke kan du stelle i stand med en del forviklinger litt senere i høst.

For deg som er ute etter en partner, så kan resten av året by på store utfordringer. Du vil med stor sannsynlighet møte en som du faller pladask for, og det kommer til å bli meget spennende for deg. En Tyr eller en Jomfru vil komme inn i ditt liv med stor fart, og nå vil du virkelig oppleve den helt store kjærligheten.


Vannmann
Høsten blir en vanskelig periode økonomisk sett, men du vil med stor sannsynlighet komme deg helskinnet igjennom den. I så fall er det svært viktig at du endrer din holdning til penger og økonomi, og blir mer nøktern.

En i din familie trenger å snakke med deg, og det er viktig at du stiller opp og bidrar, for du er faktisk god til å trøste andre.

På jobben er du også aktiv og dyktig, noe som fører til at du får et større ansvarsområde. Dette til tross for at du egentlig er fornøyd med det du har. Selv om økonomien kan virke litt stram, så er du nå på rett vei.

Et kjærlighetsforhold kan til og med hjelpe deg ut av disse vanskelighetene. En Tvilling eller en Vekt vil komme deg til unnsetning, og hvis du fortsatt er singel, så kan dette lett bli et mer spennende forhold. Uansett kan du regne med at denne høsten blir en romantisk periode for deg.

Fisk
I høst er du veldig reflektert, for nå er tiden inne for de dype tanker. Du må også lære deg å besinne deg.

Heldigvis er du i fin form og klarer å løse mange av dine oppgaver i riktig rekkefølge. Dine kolleger kan trenge din assistanse i forbindese med noe, men ellers går det bra med deg på jobben fremover.

Du bør passe på nå å vise andre hva du duger til, for du kan gjerne sikte litt høyere når det gjelder din karriere resten av året. Du må bare ha litt større selvtillit, og dette får du til.

Er du allerede i et parforhold kan du finne en ny periode av dypere forståelse med din partner. Foreldre vil gjerne bruke litt mer tid på sine barn enn ellers, så da må man passe på å sette av ekstra tid til det.

Single mennesker i dette tegnet bør tenke på å engasjere seg i noen, for resten av 2008 lover godt for en romantisk periode. Kjærlighet står som regel alltid i fokus hos deg, for du er ikke så glad i å være alene.

Er du singel, så kan du regne med at resten av året vil by på mange spennende opplevelser. Du må bare være litt mer villig til å delta i leken. Av og til virker du nemlig litt skvetten og sky, til tross for at du kanskje innerst inne har lyst til å være med. Stå på, du vil sikkert møte en hjertevenn denne høsten. Vær spesielt oppmerksomme ovenfor personer som er født i Krepsens og Fiskens tegn.

Horoskop, tarot og spåtjenester finner du her!

Sjekk om dere passer sammen her!

Passer Mette-Marit og Haakon Magnus egentlig sammen?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere