RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stort minus fra Active 24

Sist oppdatert:
IT-driftsselskapet Active 24 leverte store minustall i fjerde kvartal
Active 24 var ute med tall for fjerde kvartal torsdag morgen. Resultatrapporten viste at selskapt fortsetter veksten, men at dette koster.

Driftsresultatet i fjerde kvartal var på minus 16,6 millioner kroner, mot 13,5 millioner kroner i samme kvartal i fjor.

Driftsresultatet før avskrivninger var på minus 7,9 millioner kroner av en omsetning på 57,7 millioner kroner i fjerde kvartal. I samme kvartal i fjerde kvartal 2003 var driftsresultatet før avskrivninger på minus 6,2 millioner kroner av en omsetning på 39,5 millioner kroner.

Resultat før skatt var på minus 14,9 millioner kroner i fjerde kvartal, mot minus 13,2 millioner kroner i samme kvartal året før.

Styret i Active 24 er likevel positiv til resultatutviklingen fremover.

- Utsiktene for 2005 er lovende. Active 24 forbedrer kontinuerlig sin markedstilgang og kanalutvikling. Nye initiativer mot markedet planlegges lansert i første halvår 2005, heter det i rapporten.

Det opplyses videre at Jaap Zuiderveld (konstituert) ble utnevnt til adm. direktør etterfulgt av Anders Erikssons avgang 15. desember 2004. Styret ønsker også å redusere antallet styremedlemmer fra åtte til syv. Det foreslås også at nestleder Ola Røthe tar over som styreleder og at den nåværende styrelederen Anthony Bay overtar som nestleder.

Active 24 hadde 89,3 millioner kroner i kontanter ved utgangen av året.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere