Gå til sidens hovedinnhold

Stort sett rolig nyttårsfeiring landet over

Oslo (NTB): Nyttårsfeiringen forløp for det meste rolig over hele landet, men det var en del branntilløp, blant annet som følge av fyrverkeribruk. Politiet måtte også håndtere en biljakt, knivstikking og noen mindre voldsepisoder.

Avslutningen på 2012 gikk rolig for seg. Flere av landets politidistrikter meldte før midnatt om en rolig avslutning på fjorårets siste kalenderark.

Da fyrverkeriet sto som høyest på himmelen ved midnatt, var det ennå ikke rapportert om hendelser av alvorlig art, og en time etter kunne Sør-Trøndelag politidistrikt skryte av å ha en fullstendig tom fyllearrest.

Da de aller fleste hadde gått hjem til seg og sine, kunne samme politidistrikt ved 6-tiden tirsdag morgen konkludere med at natten var forholdsvis rolig.

- Natten startet meget rolig. Usedvanlig rolig. Ved 1.30-tiden fikk vi litt mer å gjøre, men ingen alvorlige hendelser. En forfølgelse av en stjålet bil endte med at bilen rullet over på siden, men det var minimale personskader. Bortsett fra dette har vi verken hatt branner eller andre personskader å håndtere, opplyser Pedersen. (©NTB)