*Nettavisen* Nyheter.

Stortingets kontrollkomité skal behandle Nav-skandalen

OVERSENDES: Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) i Stortinget for å redegjøre for trygdeskandalen. Torsdag ble det klart at Nav-skandalen skal behandles i Stortingets kontroll- og konstitusjonskomite.

OVERSENDES: Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) i Stortinget for å redegjøre for trygdeskandalen. Torsdag ble det klart at Nav-skandalen skal behandles i Stortingets kontroll- og konstitusjonskomite. Foto: Stian Lysberg Solum (NTB scanpix)

Sender over saken til kontroll- og konstitusjonskomitéen.

07.11.19 09:47

Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité skal behandle Nav-skandalen, melder NTB torsdag. Komiteen har ikke formelt fått saken, men de parlamentariske lederne på Stortinget er enige om å oversende den.

Det ble klart på et møte torsdag morgen.

- Det er viktig at Stortinget kommer raskt i gang med arbeidet og kan stille spørsmål til alle involverte statsråder. Da er kontrollkomiteen det rette stedet, sier SV-leder Audun Lysbakken til NTB etter møtet, som startet klokka 9.

Klokka 9.30 ankom også arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) Stortinget for å redegjøre om saken for de parlamentariske lederne.

Hun har varslet en granskning av saken, men hadde få kommentarer på vei inn i møtet.

Torsdag kom også meldingen om at Nav får 40 millioner kroner i ekstrabevilgning for å håndtere trygdeskandalen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag