*Nettavisen* Nyheter.

Stortingskvinne tilbake på skolebenken

AINA STENERSEN ønsker å sette fokus på å forbedre psykisk helsetilbud for unge. Her sammen med parti-kollega Siv Jensen. Foto: Markedshøyskolen/Flickr

Aina Stenersen (28) er tidligere bachelorstudent ved Markedshøyskolen og jobber i dag på Stortinget. Nå ønsker hun seg tilbake til skolebenken for å ta en mastergrad.

23.03.12 11:44

For Aina var valget enkelt, hun skal tilbake til Markedshøyskolen for å ta Master i Markedsføring og markedskunnskap.

- Etter fire år husker jeg fremdeles tilbake på de spennende og engasjerende forelesningene. Med forelesere som Trond Blindheim, Rune Bjerke, Runar Døving, Karl-Fredrik Tangen og Dag-Inge Fjeld, ble man oppfordret til å stille spørsmål, og foreleserne på Markedshøyskolen liker å bli utfordret, forteller hun. - Det er helt unikt at en skole har samlet så mange av landets dyktigste forelesere og samfunnsdebattanter på samme sted..

Les også:

Konkurrerer om plassen i avisen
Som rådgiver for Fremskrittspartiets stortingsgruppe har Aina en travel hverdag. Hun er den første kvinnelige nestlederen for Oslo Fremskrittsparti og den yngste lederen av partiet noensinne. Som nestleder og rådgiver for partiets profilerte politikere er det svært viktig å holde seg oppdatert. Hun leser derfor gjennom alle landets aviser hver dag. Aina har ikke unngått å legge merke til at Markedshøyskolens forelesere ofte er i media selv, og konkurrerer om plassen med andre viktige meningsbærere i Norge.

- Ofte står kronikker fra Markedshøyskolens forelesere side-om-side med politiske kronikker i avisen. Det viser at Markedshøyskolens forelesere aktivt deltar i og former den norske samfunnsdebatten.

Les også:

Hvorfor Master ved Markedshøyskolen
Aina velger å ta mastergraden sin på Markedshøyskolen fordi en Master i Markedsføring og markedskunnskap er den eneste av sitt slag i Norge. Hun gleder seg til å ta fatt på en unik kombinasjon av markedsføringsfag og samfunnsvitenskapelige fag. Arbeidsplassen hennes er også svært positiv til at hun ønsker å studere videre.

- Hvis det hadde vært et slikt tilbud i Norge da jeg avsluttet bachelorgraden min hadde jeg gått direkte på en mastergradutdannelse med en gang. På den tiden fantes det ingen markedsføringsmastere med fokus på forbrukeren og med et samfunnsvitenskapelig syn. Nå som det har kommet, og heldigvis på Markedshøyskolen, er det verdt å forlate arbeidslivet i to år. Nå gleder jeg meg til å ta en mastergrad hvor jeg kan dykke dypere ned i markedsfaget, med landets beste fagmiljø på dette området.

Les også:

Strategisk og analytisk kompetanse
Programdirektør for Markedshøyskolens masterstudier, førsteamanuensis Erling Dokk Holm er glad for at Aina velger å fordype seg med en mastergrad.

- Aina har tydelig vist seg som et lederemne allerede og da er vår master svært egnet. Den gir henne mer strategisk og analytisk kompetanse og gjør henne ytterligere mer attraktiv på arbeidsmarkedet i framtiden, avslutter han.

HTML EMBED
xtnv = document; //parent.document or top.document or document xtsd = "http://logi163"; xt_multc = ""; //customised indicators xt_ac = ""; //category xt_an = ""; //numeric identifier xtsite = "423740"; xtn2 = "29"; // level 2 site ID xtpage = document.title; //page name (with the use of :: to create chapters) //do not modify below if (window.xtparam!=null){window.xtparam+=xt_multc+"&ac="+xt_ac+"&an="+xt_an;} else{window.xtparam=xt_multc+"&ac="+xt_ac+"&an="+xt_an;};

HTML EMBED


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.