RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stortyver på ferde igjen

Sist oppdatert:
Tyver som har spesialisert seg på store anleggsmaskiner besøkte Hjellestad denne uken.

(iBergen.no): I desember ble en hjullaster, en tilhenger og en gravemaskin stjålet på Midttun i Fana - noen dager senere forsvant det en hjullaster fra Straume. Natt til i går var det tyver på ferde igjen. Denne gangen stakk de av med to kompakt-lastere av merket Bobcat fra en garasje i Hjellestadveien 103.

- Maskinene er tunge og en må sannsynligvis ha kjørt dem på noe. De to var hvite med rødt motordeksel. Den ene var merket 751 og er en 2000 modell, den andre merket 120 og var en 2005 modell. Denne hadde også frontdør og hvisker, sier politioverbetjent Per Størksen ved fana politistasjon til iBergen.no.

Politiet utelukker ikke at det kan være snakk om en organisert bande som har spesialisert seg på å stjele denne typen utstyr.

- Vi kan ikke utelukke det, men det kan også være flere bander. I tillegg til tyveriene på Midttun som vi ikke har kommet noen vei med, ble det gjort forsøk på å stjele en hjullaster på Kokstad i forrige uke. Her hadde tyvene stjålet en lastebil med henger og prøvde seg på en hjullaster da det kom arbeidere til stedet. Tyvene forsvant da i en plommerød bil. Det er alt vi har å gå etter, sier Størksen som innstendig oppfordrer publikum som kan ha sett eller hørt noe om tyveriene den siste tiden om å ta kontakt.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere