Gå til sidens hovedinnhold

Støttes av kona

- Vi skal komme styrket ut av dette, sier kona til Bård Hoksrud.

For Bård Hoksrud var det mye verre å fortelle familien at han hadde kjøpt sex under en tur til Riga, enn å komme med en innrømmelse ovenfor velgere og TV 2s seere.

Nå ønsker stortingspolitikeren fra Frp å legge det ulovlige sexkjøpet bak seg, og til det får han støtte av kona.

- Jeg sto for presten og sa ja til å støtte ham i gode og onde dager. Det løftet har jeg tenkt å holde, sier Ingunn Lundin Jensen til Dagbladet.

- Det er tøft
Til Nettavisen forteller hun at situasjonen er tøff, men at det aldri har vært et alternativ å forlate ektemannen.

- Bård var ærlig og fortalte meg hva som hadde skjedd før det kom i mediene. Selv om ting er tøft nå skal vi kommet styrket ut av denne situasjonen. Alle kan gjøre dumme feil og Bård har kanskje gjort en av de dummeste feilene man kan gjøre. Likevel tilgir jeg han. Nå må vi gjøre det beste ut av situasjonen fremover, sier hun til Nettavisen.

Lundin Jensen, som selv har arbeidet i Frp, forteller at det siste døgnet har vært en stor påkjenning.

- TV2 gikk altfor langt. Dette var en privat tur og hva Bård gjør på fritiden sin har ikke TV2 noe med, sier hun.

- Elsker han like mye
- Hva var din umiddelbare reaksjon da du fikk vite om sexkjøpet i Riga?

- Jeg tenkte at det ikke var sant. Likevel bestemte vi oss raskt for å stå samlet, sier hun. Jeg elsker mannen min fortsatt like mye, sier hun til Nettavisen.

Hoksrud trekke seg nå fra alle sine politiske verv etter sexskandalen. Da får han bedre tid til å prioritere familien, er meldingen til avisen som er på besøk hjemme på Stathelle.

Til Dagbladet innrømmer han at det siste døgnet har vært et mareritt. Han medgir at TV 2s avsløring om hans sexkjøp i Riga har satt et kontant punktum for hans karriere i Fremskrittspartiet.

Kommentarer til denne saken