RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Straffeforfølger ikke Madland & Wara

Sist oppdatert:
PR-firmaet Madland & Wara blir ikke straffeforfulgt etter å ha vært etterforsket av Økokrim for overføring av en millioner kroner fra Finance Credit Ltd. i England, penger som angivelig skulle brukes til å kjøpe en Kapital-journalist
Økokrim finner ikke grunnlag for å straffeforfølge kommunikasjonsfirmaet Madland & Wara eller Ole Madland og Tor Mikkel Wara personlig, ifølge en pressemelding fra Økokrim.

Under etteforskningen av Finance Credit-saken, fant Økokrim ut at en milioner kroner var overført fra Finance Credit Ltd. i England til kommunikasjonsfirmaet, og fant det naturlig å undersøke pengeoverføringen som ledde i arbeidet med å finne verdiene i Finance Credit go se om det var gjort straffbare handlinger i sammenheng med pengeroverføringen, ifølge pressemeldingen.

Pengene skulle angivelige brukes til å ansette Kapital-journalist Bjørn Olav Jahr i Madland & Wara. Jahr var lenge den enste som fulgte Finance Credit med en rekke kritiske artikler.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere