RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Strålende begynnelse

Sist oppdatert:
Hvordan selge en film som allerede har gått på kino? Folkene bak «Batman Begins» har tydeligvis svaret.

EKSTRAMATERIALE: Filmens handling og historie får her sin forklaring, kampscenene er kommentert i detalj og sanerlig er det ikke plass til noen vakre ruter med tegninger man må trykke seg gjennom.

Ikke mindre fascinert blir man når Gotham City nesten blir virkelighet. Filmsettets designere lar oss få del i alt fra små modeller til gater som er bygget opp i full størrelse. Naturligvis er det heller ikke spart på digitale effekter når Batman igjen svinger seg rundt høyhusene.

En tur til Island gjør også susen på denne egne bonus-DVD. Det samme gjør bilen, filmens våpen og en legendarisk trikot – for ikke å glemme superheltens mange ansikter og rollefigurer gjennom tidene.

FILMEN: Regissør Christopher Nolan tar oss med opp i fjellene og tilbake i tid. Både filmen og Christian Bale gjør dette til en av sjangerens beste. Alt er litt bedre enn før. DC Comics store stjerne ser endelig litt bra ut, bilen er mye kulere og effektene er i en klasse for seg selv. Det er fortsatt ikke noen tung og intellektuell historie, men underholdningsverdien er på topp.

Les hele filmanmeldelsen her.

Mer DVD-stoff finner du her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere