RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
NYDELIG: Prinsesse Märtha Louise så helt fantastisk ut i sin champagenfargede kjole tilpasset sin gravide mage. Her ankom hun det konge
NYDELIG: Prinsesse Märtha Louise så helt fantastisk ut i sin champagenfargede kjole tilpasset sin gravide mage. Her ankom hun det konge (Scanpix)

Strålende gravid og sammen igjen

Sist oppdatert:
Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn viste seg sammen for første gang på over et halvt år.

(MØGELTØNDER/SIDE2): Med en stor og vakker mage ankom prinsesse Märtha Louise (36) det danske prinsebryllupet. Märtha Louise kom i en champagnefarget aftenkjole med kreppet topp – noe som gjorde magen svært synlig og pen.

Les også: Tårevåt Joachim fikk sin Marie

Se bilder fra bryllupet nederst!

Første gang
Hun og ektemann Ari Behn (35) har ikke vist seg offentlig sammen siden lenge før jul. Ryktene gikk om splittelse i forholdet til Aris nye roman – og det var sistnevnte som ”vant”. Og mens den norske pressen tippet kronprinsesse Mette-Marits graviditet i vintermånedene, var det hennes svigerinne som ventet barn.

Tidligere i år har Märtha forsøkt å skjule magen sin, men det var ikke tvil om at hun nå ville vise den frem i sin vakre kjole. Ari Behn har fått mer grått hår og anlagt en bart for anledningen, og han så svært stolt ut der han skred ned kirkegulvet med sin kone. Både dansk og tysk presse ville ha flere bilder av prinsesseparet og var svært ivrige på å få bilder av magen til Märtha.

Les også: Slik bør du kle deg Märtha!

Norsk inntog
Det norske kongehuset var tungt representert i bryllupet og det har selvsagt med deres nære vennskap til de danskene prinsene Joachim (38) og Frederik (39).

Kronprinsesse Mette-Marit kom i en elegant rosa aftenkjole, og et diadem, mens den svenske kronprinsesse Victoria (30) kom i en fargerik aftenkjole, nærmere bestemt i sterk lakserosa. Victorias kjole sto i sterk kontrast til Mette-Marits, men de er begge riktige farger å velge til et varmt vårbryllup.

Sterke kjoler
De resterende kvinnelige gjestene, venner av kongeparet, brudens franske familie og adelige fra Danmark kom i alt fra lange gallakjoler til enklere lange aftenkjoler. Kjoler signert motehus som Yves Saint Laurent, Valentino og Chanel skred ned den røde løper, det er nemlig ikke kutyme å velge galla til et såkalt bryllup nummer to.

Nesten samtlige kjoler var i den sterke fargeskalaen – gult, grønt, rødt og marineblått preget flere kjoler, mens de franske gjerne kom i dusere lilla, grått og blått.

Side2 er i Møgeltønder på kongelig bryllup - les flere bryllupssaker under!
James Bond i kongelig bryllup
Her skal de gifte seg!
Bryllupsfeber herjer danskene

Nå går turen til Schackenborg Slott, kun et par minutter unna kirken vielsen foregikk, - der middag, taler og dans venter de rundt 300 gjestene. Se menyen under!

Den kongelige bryllupsmenyen
(laget av det danske kokkelandslaget)

Forrett

Havreker og østers med hvite asparges, urter og røykt ost

×

Piggvar med kamskjell

×

Hovedrett

Mørbrandt av okse fra Schackenborg med sommertrøfler

×

Dessert

Hvit og mørk sjokolademousse med røde og grønne jordbær

×

Bryllupskaken

Bryllupskaken er i åtte etasjer utsmykket med brudeparets diagram nederst. Små kroner i marsipan, franske liljer og små fugler i karamellsukker pryder kaken.

Vinvalget

(fra prins Heniks franske vinkjeller)

La Cigaralle du Prince 2005

Chateau de Cayx, Cahors 1999

Domaine Cauhape 2004, Jurancon

80

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere