RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Strålende start på det nye året

Sist oppdatert:
De neste dagene vil et høytrykk bygge seg opp over Skandinavia og gi mye pent vær over hele landet både nyttårsaften og de første dagene av det nye året.

Torsdag vil høytrykket dekke nesten hele Norge med kaldt og klart vær, men på kysten av Troms og Finnmark kan en front gi en litt mer skyet værtype og litt snø.

Den første dagen av det nye året vil nok også bli ganske vindfull med perioder opp i kuling langs store deler av kysten. Lavtrykk i Nordsjøen og i Norskehavet presser på fra vest og kan gi skyet vær og enkelte sludd eller snøbyger på kysten nord for Stavanger allerede andre dagen i 2004.

Til helgen vil nok mesteparten av Sør-Norge få en noe mer skyet værtype og muligheter for litt nedbør, og de største nedbørsmengdene er ventet på Vestlandet.

Nedbøren som kommer vil da først komme som snø, men ettersom vi får litt stigende temperaturer i helgen vil nedbøren etter hvert gå over til sludd i vest. I Nord-Norge opprettholdes høytrykket, og det ventes her for det meste lettskyet eller halvskyet pent, men kaldt, vær i helgen. På kysten sør for Troms kan det imidlertid bli perioder med skyet vær og litt snø av og til.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere