*Nettavisen* Nyheter.

Strand leies ut

Leies ut til gamleklubben ut året.

31.03.09 16:49

Vålerengas offensive midtbanespiller Lars Iver Strand (25) leies ut til Tromsø IL ut 2009-sesongen.

- Lars Iver har vært lite tilfreds med posisjonen han har i Vålerenga per i dag, og som resultat av dette har vi i felleskap med Lars Iver kommet fram til at et utlån til Tromsø er det beste for han slik situasjonen er nå, forklarer sportsdirektør Truls Haakonsen til vif-fotball.no.

- Vi har god dekning på de posisjonene Lars Iver er aktuell for spill i, og har blitt enige med Tromsø om en avtale alle parter er fornøyde med. Vi håper en retur til vante omgivelser vil være til det beste for Lars Iver som spiller og ønsker han lykke til i returen i gamleklubben.

- Måtte gjøre noe

- Jeg var veldig motivert for å bidra og gjøre en god figur for Vålerenga når sesongen startet. Dessverre har min situasjon forandret seg den siste perioden her, sier Strand til vif-fotball.no om overgangen.

- Enhver fotballspiller med ambisjoner har lyst å spille fotball på høyest mulig nivå, og med de signalene jeg har fått i Vålerenga i det siste, lå det ikke an til mye spilletid her. Da følte jeg at jeg måtte gjøre noe med det.

- Trenerteamet i Tromsø ønsket meg veldig sterkt og har stor tro på meg og da var det et naturlig valg å takke ja til en utleieavtale når det ble som det ble i Vålerenga.

Diskutér overgangen her

Strand kan ironisk nok får sin re-debut i TIL-trøya mot nettopp Vålerenga på Ullevaal Stadion mandag 6.april. I norsk fotball er det ikke lov å inngå klausuler som hindrer en spiller å spille mot klubben han leies ut fra.

Klikk her for billettinformasjon VIF-TIL

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Morten Olsen)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.