*Nettavisen* Nyheter.

Strand, Moa og Hæstad om derbyet mot Lyn

VALLHALL (vif.no): VIF Medias Ung Stab tok en prat med Mohammed Abdellaoue, Lars Iver Strand og Kristofer Hæstad etter 2-2 mot Lyn i treningskampen i Vallhall lørdag ettermiddag.

17.02.08 23:32

Vålerenga åpnet best med Moa som hadde to store sjanser i begynnelsen av kampen. Til tross for disse store VIF-sjansene, scorte Lyn og Endre Fotland Knudsen først på en god kontring etter drøyt 34 minutter.

Klikk på bildet for å forstørre.

- De første 35 minuttene var veldig bra med mange gode bevegelser, men synd at jeg ikke putter de sjansene jeg får, sier Moa til Ung Stab.

Grei kamp
Kristofer Hæstad føler dette var en grei kamp, og at de kontrollerte første omgang, frem til scoringen i mot.

Klikk på bildet for å forstørre.

- Når den første Lyn-scoringen kom ble spillet fra vår side relativt dårlig, men jeg synes vi hevet oss i andre omgang, sier Hæstad

Selv skrev han seg på scoringslisten med utligningsmålet til 1-1 i det 56. spilleminutt.

- Det er alltid gøy å score, sier han med et smil om hans første mål i VIF-drakta.

Lyn gikk nok en gang i ledelsen etter 74 minutter, denne gangen med scoring av Magnus Powell, før Jarl André Storbæk utlignet to minutter før full tid. Og dermed endte kampen 2-2.

Trenger tid
- Dette var en godt gjennomført kamp fra vår side, vi har store sjanser uten å putte de, mens Lyn derimot scorer på alt de har, oppsummerer Lars Iver Strand til Ung Stab.

- Jeg synes allikevel det er bra vi lager mange fine målsjanser og styrer kampen, samtidig som det ikke er bra at vi brenner så mange sjanser som vi gjør. Vi trenger mer tid på å spille laget gode sammen, med så mange nye spillere vi har her, i tillegg til at vi må skjerpe inn på avslutningene våre.

Uavgjort er ikke er ikke uvanlig resultat når Vålerenga og Lyn møtes, det som derimot er uvanlig er at Vålerenga vinner mot dette laget i serien. Men kanskje det er i år akkurat det skal skje, for de to nykomlingene Moa og Strand både tror og håper at i år er året vi endelig vinne mot Lyn i serien.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag