RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Strandberg god mot Island

Sist oppdatert:
Norge U21 slo Island U21 2-0 på bortebane med to Vålerenga-spillere på banen.

U21-landslaget har slitt den siste tiden, men fikk den best tenkelige åpningen på EM-kvaliken da Island ble slått 2-0 borte. Stefan Strandberg og Harmeet Singh spilte hele kampen for Norge.

Etter en drøy halvtime headet Joshua King Norge i føringen etter et godt innlegg av Flamur Kastrati. Den ledelsen har holdt seg til pause, skriver fotball.no.

Etter 54 minutter fikk samme King en stor mulighet til å doble ledelsen da han misset på et straffespark. Det gjorde imidlertid ingenting, for på slutten avgjorde Thomas Rogne da han satte inn et innlegg fra Vegar Eggen Hedenstad.

- Dette var en skikkelig opptur for oss og en god start på kvaliken. Det ble en fysisk tøff kamp, men det var vi godt forberedt på og sto godt opp i duellene. 1.omgang var jevn, mens vi var klart etter pause. Da kunne vi scoret flere, sier U21-landslagstrener Per Joar Hansen til fotball.no.

Flere spillere får også skryt av sjefen.

- Jeg synes midtstopperne Rogne og Strandberg var gode, i tillegg til at Markus Henriksen var bra i sin rolle. Joshua King var et angrep alene. Han truet rom, holdt på ballen, var kraftfull og scoret et flott mål. Jevnt over synes jeg alle var bra i dag, avslutter en fornøyd landslagstrener.

Island - Norge 0-2 (0-1)
EM-kvalifisering U21-landslag, Kópavogsvöllur, Island

Gule kort: Joakim Våge Nilsen, Norge. Arnar Petursson, Eidur Sigurbjornsson og Gudlaugur Palsson, Island

Mål: 0-1 Joshua King (31.min), 0-2 Thomas Rogne (87.min)

Norge (4-5-1): Arild Østbø - Vegar Eggen Hedenstad, Thomas Rogne, Stefan Strandberg, Joakim Våge Nilsen - Andrers Konradsen, Valon Berisha, Markus Henriksen, Harmeet Singh, Flamur Kastrati (Mohammed Keita 87.min) - Joshua King

Kilde: fotball.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere