RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stratex med resultatvarsel

Sist oppdatert:
Den amerikanske leverandøren av trådløst telekomutstyr, Stratex Networks, kom i går kveld med et resultatvarsel etter børs. Det skyldes kredittproblemer hos en stor kunde
Ifølge en melding fra Stratex, har den store internasjonale kunden vanskeligheter med å skaffe en kredittgaranti, og derfor har leveransen fra Stratex blitt skjøvet ut i tid.

En talskvinne for Stretex sier til nyhetsbyrået Dow Jones Newswire at det ikke skyldes problemer i kundeområdet, men heller regional økonomiske ustabilitet. Hun vil ikke si noe om kunden eller regionen, men sa at Stratex er sikre på at kunden klarer å skaffe garantien slik at avtalen kan gjennomføres i andre kvartal.

Stratex produserer og markedsfører trådløst utstyr for sammenkobling og aksess til telefonnettverk. Selskapet ser nå et tap i regnskapsmessig første kvartal som ble avsluttet 30. juni på 7-9 cent, mot tidligere estimat på 2-5 cent.

Omsetningsestimatet er kuttet med 5 millioner dollar til en range på 35 til 37 millioner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere